Після початку війни екс-чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу засудив російську агресію проти України. "Люди запитують, чому я підтримую Україну. Тому, що я жив в Україні останні 17 років, це моя країна", – написав він тоді. А в березні стало відомо, що чоловік разом із нареченою, українським візажистом Лілією Реус та її дочкою від попередніх стосунків виїхали до Туреччини. Очевидно, до них зараз приєдналася 11-річна Софія. При цьому про місцезнаходження зіркової мами, яка з 24 лютого так і не висловила чіткої антивоєнної позиції, нічого невідомо.

А от тато з донькою відпочивають в одному з турецьких готелів у районі Фетхіє. Налчаджіоглу показав, як помітно виросла його єдина дочка і зізнався, що дуже чекав на Софію в гості.

Спільні знімки з дівчинкою-підлітком Мурат, який має бізнес в Україні, але часто буває і в рідній Туреччині, розмістив у своїх Instagram-stories.

До речі, раніше Мурат писав у соцмережі, що дуже переживає, що через вторгнення Росії в Україну він не зможе бачитися з дитиною, оскільки Ані Лорак з дівчинкою залишалися в Москві.

Читайте також: