Онкологічні захворювання є однією з основних причин смертності у світі. І Україна – не виняток, бо щороку онкологія забирає життя 90 тисяч українців. Для сім'ї Руслани Писанки, як виявилося, це також стало величезною проблемою, болем та трагедією. Так, саме рак забрав у 2012 році життя у молодшого брата Писанки – кінооператора Олега, а рівно через 10 років через агресивну форму раку не стало і знаменитої актриси та телеведучої.

Шанувальники легендарної ведучої та актриси Руслани Писанки, а також зіркові друзі та колеги згадують якою яскравою та позитивною жінка була за життя.

Так, днями чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у Facebook повідомив, що його дружина померла від агресивної форми занедбаного раку.

У коментарях під постом фанати висловили підтримку вдівцю зірки. "Не вірю досі. Відірвали як би частину серця", "Яка втрата. Боже творіння неймовірно. Сподіваюся, вона не дуже страждала", "Тримайтеся, з останніх сил, але тримайтеся. Невимовний біль, світла пам'ять..." .

Також серед шанувальників були й ті, хто згадав, який вигляд Руслана Писанка мала 17 років.

Одна з шанувальниць розмістила архівний чорно-білий кадр, на якому Руслану Писанку зображено з тортиком у руках: "Тут їй було 17. Не можу повірити, що її вже немає! Мої співчуття!" – підписала кадр жінка.

До речі, не став винятком і також прокоментував смерть провідної української музикант Андрій Данилко. На своїй сторінці в Instagram виконавець харизматичної ролі Вєрки Сердючки опублікував знімок із Русланою, зроблений ще далекого 1997-го року. На фото Писанка позує в обіймах Данилка.

"Руся, твоя "Погода" завжди була сонячною… Сьогодні дощ. (Фото 1997 р.)", - написав артист в описі до кадру.

Зазначимо, що Руслана Писанка завжди намагалася одягатися скромніше та поводитися дуже стримано, ось тільки це не завадило їй стати справжнім українським "секс-символом".

При цьому сама пишногруда та огрядна Руслана Писанка завжди захоплювалася витонченою Ніколь Кідман, неймовірно стрункою Милою Йовович та пухко синою Анджеліною Джолі.

Читайте також:

Кам'яний вік: Путін наказав заблокувати Google на захоплених територіях

Цей день буде на його пам'ятнику: названо дату, коли Путін захоче оголосити про свою перемогу

Несподівано: до Росії хоче приєднатися невизнана республіка. Путін додавив