Українська співачка Оля Полякова вважає, що у війні в нашій країні винні усі росіяни. Але свою подругу – російську блогерку, журналістку та авторкулінарних книг Ніку Білоцерківську, яка дала притулок її у Франції через повномасштабне вторгнення РФ, зірка вважає гарною. Таку думку вона висловила тому, що росіянка, яка, до речі, народилася в Одесі, кричала про те, щоб зупинити війну і поплатилася за це всім своїм майном у Росії.

Про це вона розповіла в інтерв'ю провідній Ользі Бутко. Полякова впевнена, що має бути колективна відповідальність за кровопролиття в Україні, але стверджує, що деякі люди втратили все, бо виступали проти війни.

Зазначимо, що на сьогоднішній день Вероніка Білоцерковська живе на півдні Франції, на віллі, яка колись належала французькому мільярдеру Марселю Буссаку,

Коли ми кричали: виходьте на вулиці і щось робіть, вони це не зробили, а інші люди це робили і втратили все. Ми починаємо розповідати, що хороших росіян не буває. Ну як таке може бути. Це абсолютно абсурдно. ось у мене є подруга Ніка Білоцерківська, яка першою отримала кримінальну справу, потім розшук, потім у неї конфіскували все майно.Все майно в Росії - дві квартири в Москві, будинок у Пітері.Там є конфіскувати, всі гроші з усіх рахунків. Вона знала. на що йшла, але з першого дня війни кричала про те, що це війна, постила та постила", – заявила Полякова.

Вона додала, що Білоцерківській загрожує до 15 років ув'язнення.

ДОВІДКА: Вероніка Білоцерківська – сучасний російський автор кулінарних книг, які стали бестселерами, популярний блогер, підприємець, дружина олігарха Бориса Білоцерковського, а також мати трьох дітей.

Читайте також:

Жданов: Україна, погодившись на перемир'я, отримає нову війну

Путін наказав тиснути танками українських комбайнерів! Це гірше за Другу світову

Дикий ураган та потоп у Дніпрі: деревами знищувало машини та обривало балкони. Фото