Усі модники світу знають, що зараз Balenciaga перебуває на піку популярності серед модних брендів. Ще б пак, у колекціях модного будинку повно речей, щоб спокусити як оригінальних модників 1990-х, так і затятих шанувальників бренду покоління Z. Дизайнери в 2022 році встановили рівновагу між ідентичністю та інноваціями, запропонувавши "естетику з минулого". Американська зірка реаліті-шоу, актриса, фотомодель та бізнес-вумен Кім Кардаш'ян вже оцінила нову колекцію.

Днями Кім Кардаш'ян прилетіла до Нью-Йорка після короткої відпустки з сестрами та дітьми на островах Теркс та Кайкос. Зірку помітили на виході з готелю у розслабленому тотал-луку Balenciaga.

І справді, зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян вже тривалий час співпрацює з брендом Balenciaga і товаришує з його креативним директором Демною Гвасалією. Саме тому на публіці вона та її діти з'являються виключно у луках від цього бренду, хоч іноді образи виходять навіть дуже епатажними.

Цього разу 41-річна знаменитість одягла темно-синій спортивний костюм, що складається з олімпійки у стилі 90-х та широких штанів з лампасами.

Свій модний образ Кім доповнила пухнастою чорною сумкою Balenciaga, кросівками та футуристичними окулярами. Волосся зірка засвербіла в акуратний пучок, у макіяжі вона зробила ставку на матовий бронзер і помаду природного відтінку.

Читайте також:

"Ми на вас так чекали": українка, яка співала про вільну країну, тепер радісно зустрічає окупантів. Відео .

Три терміни: карпатська мольфарка розповіла, коли може закінчитись війна в Україні .

Російський безпілотник за $7 мільйонів звалився на житловий будинок росіян, спричинивши пожежу. Відео .