Український телеведучий Дмитро Комаров нещодавно виставив на продаж свій елітарний автомобіль Сhrysler Сrossfire, щоб допомогти армії – машину купили 12 липня за 1 мільйон гривень.

Відомо, що свою розкішну машину журналіст виставив на благодійний аукціон свого дня народження, 17 червня, а у вівторок, 12 липня, він уже передавав чорний спорткар новим власникам.

До речі, рекордну суму запропонувала не конкретна людина, а компанія молодих людей із ком'юніті United Invest Team, яке займається інвестиціями.

Докладніше про все розповів у своєму Facebook сам Комаров.

"У свій день народження я оголосив благодійний аукціон і виставив на продаж свою рідкісну машину. Мета допомогти ВСУ. Ми з колегами переглянули сотні ставок, обдзвонили реальних претендентів, відсіяли жартівників і придумані ставки і визначили реальних претендентів на перемогу. Найбільшу суму - 1 мільйон гривень – запропонував не конкретна людина, а компанія молодих людей із ком'юніті United Invest Team”, - розповів ведучий про угоду.

"Ми зустрілися в МРЕО для переоформлення машини, і я побачив перед собою молодих, веселих, позитивних та дуже цікавих людей. "Що означає "заробляєте інвестиціями", "як це", - запитав я? На що мені простою та зрозумілою мовою пояснили, вкладають гроші на біржі, у цінні папери, у криптовалюту. І заробляють на коливаннях ринку, стрибках курсу. Хтось вклав тисячу доларів, хтось десять, хтось сто. Але вони реально добре заробляють, це видно. І головне – частину заробітку передають на благодійність. Мою машину вирішили купити "просто так", бо цитую: "ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть". Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передку – скоро покажу результат. Я щасливий, що кожного дня знаходжу нові приводи пишатися українцями. Кожен з нас має свій фронт. І ми як ніколи єдині. І непереможні”.

Читайте також:

У Москві засекретили адреси бомбосховищ: простим росіянам цього знати не можна .

Білорусь оголосила про навчання біля самих кордонів України. Навіть попередили .

У РФ зганьбилися з американськими F-16, видавши їх за російські винищувачі. Фото .