Сьогодні, 13 червня, Посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив, що наразі більше українців покидають країну, аніж в'їжджають до неї і це може свідчити про те, що
багато жінок з дітьми почуваються в цій країні чужими та небажаними. 100% погодилась з дипломатом відома українська ведуча Анна Олицька, адже все відчула на власній шкурі.

Так, стало відомо, що в Німеччині росіянин напав на українську телеведучу Анну Олицьку та її малолітнього сина через фразу "Слава Україні".

Зі слів українки, неадекватний росіянин говорив пропагандистські фрази щодо "утиску прав російськомовних", "нацизм" і "фашизм". Він кинув звинувачення у бік хлопчика, нібито той сказав йому "не розмовляти російською", однак мама дитини заперечила це й наголосила, що син сказав лише "Слава Україні".

"Мій син в Німеччині сказав "Слава Україні" і до нас прийшли двоє рускіх з кулаками і матами. Як це можна витримати? Ненавиджу . Просто послухайте!", – написала жінка в Instagram, опублікувавши відповідне відео.

Ще б пак, агресивний росіянин прийшов до українців та почав нецензурно висловлюватися та кричати, що він не хоче такого чути.

"Яка "Слава Україні", ви що, бл*ть, йобн*лись? Ви можете кричати "слава німцям"... Я не хочу тут чути якусь "Славу Україні"... Я вам кричу "Слава Росії"? Діти прийшли мої і сказали , що тут кричать "Слава Україні". Що за х*йня? – обурився він.

Увага! У відео багато нецензурної лексики, 18+

Потім чоловік почав кричати, що Анна - "фашистка" та те, що вона не жінка, а "укроп".

На аргументи ведучої, що саме Росія напала на Україну, чоловік заявив: "Хто напав? Я живу тут 25 років, ти що дурепа, чи що? З Росії я приїхав, із Кургану. Хто напав? Яка "Слава Україні, бл*ть? Не треба тут такі нацистські слова говорити".

Втім, на запитання ведучої, чому він не живе у Росії, у чоловіка слів не знайшлося.

Пізніше Олицька зізналась, що дуже злякалась від такої поведінки незнайомого чоловіка і збирається шукати захисту в поліції. Для цього вона вже навіть переклала відео німецькою мовою

Вона також розповіла, що в інстаграмі їй видалили сторіс та деякі дописи, ймовірно, через скарги росіян.

Також Олицька вже поспілкувалася з мером міста, де вона проживає. У разі, якщо копи не зможуть допомогти, ведуча звернеться по допомогу до нього.

Читайте також:

"Кілька тижнів": у Пентагоні заявили про переломний момент в Україні.

"Ракети можуть прилетіти навіть з Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ.

Невістка Олега Янковського назвала Одесу мамою і опублікувала вкрай провокаційну фотографію з прапором України.