Максим Галкін з сім'єю знаходиться в Ізраїлі, де дає благодійні концерти. У самій же Росії він поки не з'являється через різку хвилю критики - росіян обурило те, що шоумен виступає проти вторгнення військ РФ в Україну.

Як повідомляє Обозреватель, на одному з концертів в Ізраїлі Максим Галкін потужно пожартував над кремлівськими пропагандистами Скабєєвою і Соловйовим.

На виступі пародист згадав, що в рідній країні його називають зрадником, хоча саме російський уряд зрадив інтереси своїх громадян і провалив дипломатичну місію, прискоривши вступ Швеції і Фінляндії до альянсу НАТО.

"Я кажу:"Ні війні", а мене називають зрадником. Вони говорили: "ми робимо цю спецоперацію, щоб відсунути НАТО від кордонів з Росією". Ну то що? Добрий вечір, ми з Суомі (місцева назва Фінляндії – ред.). Ну це нормально? Подобається не подобається, НАТО розширюється", - пожартував гуморист.

У зв'язку з цим Максим Галкін припустив, що шанувальники так званої "спецоперації" в Росії спробують позбутися всього фінського і шведського, зокрема перейменують звичні для них речі: шведський стіл, баню, спортивну стінку.

Першими в маси такі ідеї, на думку пародиста, просунуть головні пропагандисти РФ – Скабєєва і Соловйов.

"Я вже передбачаю ці антискандинавські настрої. Я вже бачу, як Скабєєва спалює альбом ABBA. Шведську стінку перейменувати в лазалку, сауну на сухопарку, шведський стіл на обжіраловку. Сто відсотків заборонять казки Сельми Лагерлеф і Астрід Ліндгрен. Я вже бачу Соловйова, він кричить:"Карлсон", – сказав росіянин.

Глядачі в залі зустріли жарти коміка з оваціями і схвальними вигуками. Мета концерту - передати частину грошей на допомогу українським біженцям, про що сам Галкін заявив публічно.

Читайте також:

Знову почалося: на автозаправках почав зникати дизель. Навіть за талонами і картками.

Його переклинило: Медведєв раптово почав істерити і обзиватися.

Росія видихлася і готує паузу. Експерт розповів про нову хитрість Путіна.