Популярна і іскрометна українська співачка Оля Полякова в бесіді з подругою і колегою Машею Єфросиніною для шоу "дорослі дівчатка" вперше озвучила свій справжній вік і пояснила, з яких міркувань раніше приховувала його.

Так, Маша Єфросиніна почала розмову про те, що кожна з них, "дорослих дівчаток", чогось домоглася в свої роки. Про себе Єфросиніна уточнила- "у свої 42", ось тут то Полякова і зізналася, що їй 43 роки, а не 38 як прийнято було раніше вважати.

"Ніколи не говорила про свій вік, а тепер скажу. Я приховувала свій вік. Мені здавалося це важливим, мені здавалося, що я ось так виглядаю і ніхто не дає мені мій вік, чому я повинна його називати", - заявила співачка. Однак, за словами Полякової, після початку війни вона більше не хоче брехати про свій вік.

Глибинна причина, за словами Полякової не в тому, що вона хотіла, щоб її сприймали більш юною. Співачка зізналася, що її гнітило, що у свої 30 років вона співає такі легковажні пісні, як, наприклад, "шльопанці", хоча саме ця пісня і дозволила Поляковій одного разу прокинутися популярною.

"Я була ніхто, хоча вже років 15 працювала як проклятий кінь. Мої пісні слухали тільки мої родичі. У 30 років, у мене був день народження Величезний, на який нарешті прийшли ЗМІ. І вони мене запитували: "скільки вам років?", і мені тоді здалося, що в 30 років бути починаючою зіркою і співати нехитрі пісеньки це якось соромно і тому я сказала, що мені 25. І з тих пір мені було 25 і всі ЗМІ писали мені вік на п'ять років Менше, - пояснила Полякова.

Відзначимо, що тільки в позаминулому році в "Вікіпедії" з'явилася справжня дата народження Ольги Полякової. Тоді Суперблондинка запанікувала.

"Я Вила, немов хтось помер. Мені здавалося, що це так ганебно. Тут ще навалилося, що я стільки часу брехала", – зізналася виконавиця (на відео з 03:00).

Читайте також:

"Кілька тижнів": у Пентагоні заявили про переломний момент в Україні.

"Ракети можуть прилетіти навіть з Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ.

Невістка Олега Янковського назвала Одесу мамою і опублікувала вкрай провокаційну фотографію з прапором України.