Популярна співачка Loboda (Світлана Лобода) довгі роки будувала кар'єру цілеспрямовано в РФ. Не дивно, що багато українців припускали, що Лобода забула рідну мову.

Днями українська співачка Світлана Лобода вразила шанувальників своєю "чистою" українською вимовою.

Так, співачка поділилася з передплатниками в Instagram коротким відео, де зняла свою розмову з хрещеником на ім'я Андрій. Протягом 4 хвилин зірка з підлітком і його мамою говорили про буденні речі по-українськи.

Світлана Лобода обговорила з хлопчиком подарунки, які він чекає, перемогу України і можливість викопати разом картоплю на городі.

Розмова вийшла дуже душевна і зворушлива, але шанувальники звернули увагу не тільки на це, але і на мову, якою говорила артистка.

"У вас чудовий український. Дуже йде", "яке хороше у вас Українська вимова, частіше розмовляйте", "Ви так добре говорите по-українськи", "ви сяєте добром", "яка ж у вас красива душа" – - написали фанати виконавиці безліч компліментів і схвальних коментарів.

У підписі до відео Світлана Лобода також поділилася особистими роздумами, які на неї навіяло святкування Дня захисту дітей.

"Я рідко говорю про свою сім'ю, але я шалено до неї прив'язана. Мій улюблений хрещеник Андрійко-Особлива дитина і з тих пір, як він з'явився на світ, я завжди поруч з ним. Кожній дитині важливо відчувати підтримку і безумовне прийняття", - сказала артистка.

Читайте також:

"Кілька тижнів": у Пентагоні заявили про переломний момент в Україні.

"Ракети можуть прилетіти навіть з Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ.

Невістка Олега Янковського назвала Одесу мамою і опублікувала вкрай провокаційну фотографію з прапором України.