Українців вже не раз попереджали, що повертатися до Києва ще небезпечно. Відома ведуча Лідія Таран, яка перебуває з дочкою у Франції, побоюється їхати в столицю.

Як повідомляє УНІАН, телеведуча розповіла, як російська ракета потрапила в її будинок, убивши людину.

"Безпека - найголовніше. Поки люди не відчують, що безпечно - повертатися не варто. У моєму будинку вбило людину ракетою. Мені небезпечно в моєму домі. Я поки не бачу свою дитину і себе в ньому. Це головний аргумент чому поки ми не збираємося повертатися додому", - розповіла Таран в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За кордоном Лідія намагається робити все можливе для підтримки України: дає інтерв'ю місцевим ЗМІ, розповідає французькою про війну, веде благодійні концерти в містах Європи. Разом з колегами вона відкрила програму Ukraine SOS, повідомляє ТСН.

Ведуча розповіла про своє життя під час війни і як адаптувалася її дочка у Франції.

"У Франції дітей в школи дуже легко беруть, але потрібен певний час, щоб дитина освоїлася. І ось Василина адаптувалася, у неї з'явилися там друзі. Тут навчання триває до кінця червня. Вона також навчається паралельно онлайн в українській школі, після повернення з французькою. Цілими днями зайнята освітою. І, звичайно, у вільний час моніторить новини про Україну, спілкується з друзями, розкиданими зараз по всьому світу", — розповіла телеведуча.

Читайте також:

Похлеще Петросяна: Лавров знову здивував дикою заявою.

Путін направив ракетні установки і артилерію в Курську область, ближче до України.

Гордість Путіна: ЗСУ збили унікальний російський вертоліт.