Багатьом російським зіркам доводиться жити на кремлівській годівниці. Вони бояться засудити вторгнення Росії в Україну, мовчать про історичні втрати російської армії в Україні. Але зате не бояться називати українців "особистими ворогами".

Такою гучною заявою відзначився "пополіз" Путіна, відомий під сценічним псевдонімом Олександр Маршал.

Ось цей самий Маршал і заявив, що українці – це особисті його вороги.

Деталями поділився сайт StarHit.

З'ясувалося, що у кремлівського Маршала, який і без того заборонений в Україні, померла мати. Це був 2015-й рік. Потім, через два роки, він втратив сестру. Зазначається, що рідня кремлівського музичного пропагандиста живе в Україні. І ось після того, як йому заборонили приїхати на похорон, він оголосив всіх українців своїми особистими ворогами.

"У 2015 році не стало моєї мами. Оскільки я не в'їзний на Україну з 2014-го, на мене навіть завели кримінальну справу там, то подзвонив давнім старим друзям, які в Києві, і сказав, що ось така ситуація, підстрахуйте мене в аеропорту. Вони подзвонили СБУ, я так думаю, не сказали кому ... вони запитали: "хто?" - "Ось такий — то артист" - "нехай не приїжджає, ми не гарантуємо. Але те, що його в аеропорту заарештують, це стопудово". І я кажу, що робити щось? Слава Богу, що у мене там такі друзі. Вони кремували маму і привезли урну", — повідав Марашал.

Далі він розповів про похорон сестри.

"Ірина жила з батьками, вона на 10 років молодша за мене. І така ж історія. Я не зміг поїхати, друзі привезли урну. Я кажу: "братці, ну, там батя на Лісовому кладовищі". Ексгумували батька, кремували, привезли урну. Тепер вони у мене на Троекуровском кладовищі, хоча б є кудись приходити... Ті, хто зі мною це влаштував, та не тільки зі мною, з багатьма, з тими, хто народився в Києві, я маю на увазі "заборонених" артистів... Я просто хочу сказати, що це мої вороги, особисті вороги! Але я навіть їм не бажаю випробувати те, що я випробував. Це чортівня конкретна, ними керує чорт!",- заявив він.

Нагадаємо, раніше були названі російські зірки, що підтримують путінське вторгнення в Україну і звірства російських військових. Серед цих "зірок": Олег Газманов, Лариса Доліна, Микола Басков, Надія Бабкіна, Григорій Лепс і Олександр Маршал.

Читайте також:

Це буде переворот: Алла Пугачова погрожує розповісти щось страшне через Путіна.

Продають по 95 гривень за пачку: які ціни сьогодні на сіль в українських магазинах. Фото.

Лукашенко "злили" свої ж: вже офіційно заявили, що Білорусь допомагає зброєю Росії.