Не всі знають, але саме колишній мер Санкт-Петербурга Анатолій Собчак свого часу запустив політичну кар'єру Володимира Путіна. З тих пір його дочка, Ксенія Собчак, на короткій нозі з першими особами держави, навіть незважаючи на те, що вона представляє себе ліберал-демократом, який тішить за зміни. Ось і неясно вже багато років, хто вона-обличчя опозиції або критик, схвалений Кремлем? Жирну крапку в цьому питанні поставила Маша Єфросиніна.

Так, українська телеведуча Маша Єфросиніна не так давно дала інтерв'ю Наташі Влащенко для YouTube-каналу"Україна24". Знаменитість поділилася рецептом, як справляється зі злістю, горем і апатією під час війни, а також розкрила стандарти роботи Ксенії Собчак.

Як з'ясувалося, Єфросиніна щиро вважає, що російська ведуча, журналіст і блогер Ксенія Собчак дуже жадібна людина. Марія заявила, що об'єктивність і пошук правди - це не про неї.

"Найвразливіше місце Собчак-гроші. Вона дуже жадібна до грошей, любить люкс і розкіш. Більш того, ця слабкість - надмірна любов до грошей і розкоші може погубити Собчак. А ось Журналістика для неї - всього лише камуфляж для заробляння грошей", – вважає популярна українська тележурналістка і ведуча Маша Єфросиніна.

"Журналістика для неї — всього лише камуфляж для заробляння грошей. Більш того, ця слабкість - надмірна любов до грошей і розкоші погубить Собчак", - вважає Українська знаменитість.

"При цьому вона не любить платити, тому нескінченний бартер і реклама всього. Це людина, у якої є вразливе місце — бабло", — заявила Єфросиніна.

Знаменитість також зазначила, що Собчак — розумна і хитра.

"Це єдина серед колег людина, яка за одне інтерв'ю примудрялася п'ятдесят разів нагадати всім нам, що вона журналістка: ну, раптом ви забули. Навіть це ти їй прощав. Але ось зараз ти розумієш, що це все був крутий камуфляж з висококласно професійної команди, який потрібен був для того, щоб прикрити її неймовірну спрагу грошей", — вважає Єфросиніна.

Марія також розповіла, що Собчак мовчить про війну в Україні від страху втратити свої заощадження, відпрацьовує рознарядку Кремля.

До речі, мабуть з тієї ж причини, Собчак За останній місяць різко змінила свою опозиційну позицію на нейтральну і відмовилася від участі в інтерв'ю з Володимиром Зеленським в онлайн форматі для представників росЗМІ.

"Я знаю точно, що їй пропонували бути однією з журналістів, адже там була метушня через те, що всі чоловіки і так далі. Це пропонували кільком жінкам-журналісткам, всі вони відмовилися. Ксенія Собчак була в їх числі", - поділилася Марія.

Раніше Hyser писав, що у Польщі всією церквою заспівали"Ой, у лузі червона калина".

Також наш портал повідомляв, що у Зеленського розкрили потужний секрет як швидко закінчити війну.

Нагадавши, Лавров зробив заяву про друге вторгнення в Україну: "зараз це починається..."