Лідер групи «Машина часу» Андрій Макаревич, який різко висловився про тих, хто критикує поїхавших з Росії, знову став батьком.

Дружина 68-річного музиканта Ейнат 30 березня подарувала йому сина. Малюк з'явився на світ в одній із клінік в Ізраїлі. Новонароджений з мамою почуваються добре. Про це повідомив Андрій Макаревич у соцмережах та вперше показав сина.

«Ейтан Андрійович Макаревич народився 30 березня о 7.50 ранку в Тель-Авіві. Показники ідеальні — 10 з 10, характер активний і допитливий, хороший апетит, голос гучний, решта буде зрозуміло з часом. Не плутайте імена мами та дитини: Макаревич-молодший — тезка одного з братів Коенів! Мама Ейнат Кляйн та тато Андрій Макаревич втомлені, але задоволені. Від усіх шанувальників „Машини Часу“ бажаємо новонародженому щастя та мирного неба над головою!», — йдеться в Інстаграм групи «Машина часу».

А сам Макаревич опублікував фото сина великим планом. «Ну ось, знайомтеся. Ейтан. Чудовий хлопець», — написав батько.

До слова, Андрій Макаревич та уродженка Києва Ейнат Кляйн одружилися у грудні 2019 року. Це четвертий шлюб музиканта. Від попередніх стосунків у нього є троє дітей: 48-річна Дана, 35-річний Іван та 22-річна Ганна.

Раніше Hyser писав, що РФ може знову атакувати Київ після Донецька і Луганська.

Також наш портал повідомляв, що у Росії через брак продуктів продають армійські сухпайки. Фото.

Нагадаємо, елітні псковські десантники відмовилися їхати в Україну