Назар Грабар, який був учасником балету Світлани Лободи, розповів, як російські окупанти знищили його будинок.

Його квартира знаходилася в одному з житлових кварталів Бучі, де здійснювали звірства путінські загарбники, ґвалтуючи і вбиваючи мирних жителів.

"У мене більше немає дома. У моєму будинку була база російських солдатів. Конкретно в моїй квартирі. Все винесли. Але це не найстрашніше. Навколо житлового комплексу лежать тіла молодих людей, таких як я віком, пов'язані і розстріляні.

Російські солдати, хоча це хоч не солдати, це просто нікчеми. Ви навіть не тварини, навіть у тварин є співчуття. Ви просто бледь чмо, яке прийшло красти сковорідки і телевізори у мирних людей і людей розстрілювати. І ви називаєте себе другою армією в світі? Та ви чмо, ви просто бандити, які б'ють з-під тишка. Ви вже програли цю війну", - сказав Грабар, якого цитує ТСН.

Він також зазначив, що вже третій день не може прийти до тями.

"Третій день я ходжу, ніби померла частина мене. Це мій дім... як же тут було добре. Як же тут було тихо. Там можна було "видихнути", - резюмував танцюрист.

Нагадаємо, 29-річний український танцюрист Назар Грабар, який виступав у балеті співачки Світлани Лободи і знімався в її кліпах, вступив у ЗСУ і захищає Україну від путінських військ.

Читайте також: