Можливо, хтось помилково вважає, що війна - не час для пісень. Втім, психологи в один голос стверджують, що емоційні розрядки дуже допомагають бійцям долати хронічний стрес, адже цим людям просто необхідно відволікатись від вбивств, від страху, від тривоги за своє життя, за життя своїх побратимів. А ще гарна патріотична пісня піднімає бойовий дух.

Український сімейний дует TamerlanAlena 16 березня на своєму каналі у YouTube презентував кліп на повстанську патріотичну пісню "Моя Україна". Це гімн непереможній та сміливій Україні, яка сьогодні проживає надскладний період за всю історію своєї незалежності.

"Ми вистоїмо, адже у нас немає страху" - співають TamerlanAlena і закликають вірити в близьку перемогу.

Мелодійна та сильна мелодія пісні яскраво відображає Україну, з її чарівними колисковими та завзятими козацькими піснями.

В кліпі уміло поєднались кардинально протилежні речі: мальовничі краєвиди України і зруйновані ворожими обстрілами будинки; засмучені, перелякані обличчя людей, яким довелося пережити жахи війни і взаємодопомога, порятунок; військова техніка і праця волонтерів.

"Зараз нам всім дуже складно і боляче, але важливо тримати лад і незламну віру в перемогу. Ми пишаємося тим, що ми українці – найсильніша нація в усьому світі. Ми витримаємо і зовсім скоро відсвяткуємо перемогу. Залишилося ще трохи," - прокоментував свою музичну роботу дует.

Відомо, що над аранжуванням пісні працював відомий саунд-продюсер і аранжувальник Andi Vax.

Відзначимо, що як і більшості сімей України, Тамерлану і Олені з сином довелося роз'їхатися заради безпеки.

Так, зараз Тамерлан в рядах територіальної оборони знаходиться в найгарячіших точках Київської області та разом з армією відбиває атаки окупантів і здійснює евакуацію населення.

Раніше Hyser писав, що Монатік потужно звернувся до росіян: "це не порятунок, це - війна! Подивіться на це...".

Також наш портал повідомляв, що росіяни взяли в заручники відомого ведучого "Орла і решки" разом з сином.

Нагадаємо, що до росіян звернулася і відома актриса Дарина Петрожицька. Вона теж не приховувала сліз...