Ще вчора Буча була тією гарячою точкою на карті України, де російські загарбники вели безперервний обстріл по мирному населенню з усіх видів озброєнь, використовуючи в тому числі і авіабомбардування. Місто знаходилося буквально на межі гуманітарної катастрофи і дізнатися долю його жителів було практично неможливо.

З особливою тривогою світ шоу-бізнесу намагався кілька днів дізнатися про долю режисера "Орла і Решки", Євгена Синельникова. Так, до того, як з Євгеном зник зв'язок, він розповідав друзям про цілодобові жорстокі бої поблизу його будинку, а також потрапляння в сусідський будинок ракети, від чого його сусіди загинули.

Напередодні кліпмейкер Алан Бадоєв написав, що режисер "Орла і решки" разом зі своїм 9-річним сином і родичами знаходиться в підвалі свого недобудованого будинку в Бучі, який загарбники цинічно розстрілюють і не дають гуманітарний коридор.

"Головний режисер і ведучий "Орла і решки" Євген Синельников зі своїм маленьким сином, з родичами і як мінімум ще п'ятьма дітьми, знаходиться в оточенні російських солдатів в Бучі!!! Їх не випускають і не дають гуманітарний коридор. Як вам така реальність?!"- написав Бадоєв в Instagram.

А ось продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський і зовсім зазначив, що Синельников разом з рідними "знаходяться фактично в заручниках у окупантів".

"Женя Синельников, мій земляк, автор, режисер і ведучий популярного телешоу "Орел і Решка" і його сім'я знаходяться фактично в заручниках у окупантів", – написав продюсер.

А сьогодні, 10 березня 2022 року стало відомо, що режисерові і ведучому "Орла і решки" вдалося евакуюватися з міста Буча під Києвом. Про це повідав його колега і друг Антон Птушкін у себе в телеграмі.

Зазначимо, що Євгену Синельникову 40 років. Він розлучений, проте разом з колишньою дружиною Оленою, яка є співавтором програми "Орел і решка", а також продюсером і генеральним директором продакшн-студії "Teen Spirit", виховують сина.

Що стосується кар'єри, то в 2011 році, з першого сезону "Орел і решка", коли ведучими були Алан і Жанна Бадоєва, Синельников став режисером-постановником цієї програми. У 2018 – му він заснував програму "вдома краще" - про подорожі Україною.

Раніше Hyser писав, що Монатік потужно звернувся до росіян: "це не порятунок, це - війна! Подивіться на це...".

Також Тіна Кароль опублікувала потужне відео. Нехай росіяни знають...

Нагадаємо, що до росіян звернулася і відома актриса Дарина Петрожицька. Вона теж не приховувала сліз...