У житті телеведучої і актриси Сніжани Єгорової завжди було місце скандалам. Ось тільки якщо на її сімейні перипетії українці дивилися з подивом і сарказмом, то останні її "витівки" шокували всіх і кожного. Так, 22 лютого Сніжана Єгорова назвала Володимира Путіна "героєм нашого часу", а ось українських дітей при цьому "манкуртами, яничарами, ворогами і зрадниками, які будуть всім розповідати, що вони сильні і у них все попереду". Розплата за це наздогнала в найнесподіваніший момент.

Колись відома телеведуча і актриса Сніжана Єгорова останнім часом уявила себе політичним експертом. Так, жінка активно записує відео для свого YouTube-каналу, в яких коментує політичні та світові події. При цьому почесне місце в "творчості" телеведучої займає президент Росії Володимир Путін.

Але як кажуть багато українців, "добре жити в Туреччині" і при цьому впевнено переконувати весь світ, що "люди на Донбасі не хочуть в Україну.

Ось тільки, схоже, вже в найближчому майбутньому Єгорової доведеться шукати собі інше місце проживання. Справа в тому, що Консул України в Анталії Емір Рустамов вирішив не продовжувати закордонні паспорти малолітніх дітей української актриси і ведучої Сніжани Єгорової через її політичну позицію. А документи у її синів і дочки закінчаться через три місяці.

Щоб хоч якось виправити ситуацію, що склалася, Єгорова пішла на зворотну, заявивши, що вона не підтримує Путіна в питанні "світової громадської безпеки".

"Хочу офіційно заявити: я, Єгорова-Грищенко Сніжана Олександрівна, мати п'ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військові дії Російської Федерації на території України", - зазначила вона.

Однак таке каяття ніяк не вплинуло на рішення консула.

"Мені дуже цікаво зрозуміти її логіку, якщо там взагалі присутня якась логіка. Тому що вона хоче, щоб продовжили термін дії паспортів громадян України, але при цьому каже, що такої держави як Україна, не існує", - обурений один з українських активістів Сергій Стерненко.

З огляду на, що в Росії її громадянською позицією всі захоплені, то напевно телеведучої доведеться змінити незабаром сонячну Туреччину на морози Сибіру.

Раніше Hyser писав, що секретну віллу Путіна обладнали під українських біженців.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.