Сьогодні, 14 березня 2022 року він міг би з розмахом святкувати свій день народження, адже це ще й ювілей. Натомість відомий телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк у лавах територіальної оборони захищає Україну від російських окупантів. Останні, до речі, про "подарунок" для знаменитості на честь 60-річчя не забули.

Так, стало відомо, що будинок українського телеведучого, зірки "Караоке на Майдані" Ігоря Кондратюка був жорстко обстріляний російськими військовими. Про неприємний інцидент ведучий особисто написав на своїй сторінці в Facebook і показав наслідки атаки.

За його словами, в будинок під Києвом, в якому він з сім'єю жив останні десять років прилетів ворожий снаряд. Сталося це за 15 хвилин того, як він опублікував пост на честь свого дня народження і попросив перерахувати гроші на потреби ЗСУ.

"За попередніми даними ніхто не постраждав. Ось такий "подарунок" від рашистської сволоти. Будьте ви прокляті, росіяни, і ваша невмита імперська Росія", - зазначив він.

Снаряд влучив у будинок Кондратюка / Фото з Фейсбуку Ігоря Кондратюка

Снаряд влучив у будинок Кондратюка / Фото з Фейсбуку Ігоря Кондратюка

Снаряд влучив у будинок Кондратюка / Фото з Фейсбуку Ігоря Кондратюка

Зазначимо, що Ігор Кондратюк зараз служить у територіальній обороні одного з сіл у бік Житомира. На потреби Збройних Сил України він нещодавно перерахував 300 тисяч гривень.

Раніше Hyser писав, що секретну віллу Путіна обладнали під українських біженців.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.