Вона виросла в сім'ї з дуже потужними російськими корінням. Ще б пак, мама-викладач російської мови та літератури, батько - хірург, який закінчив Санкт-Петербурзьку державну медичну академію і працював в Росії на атомному підводному човні. Ось тільки зараз вона без сорому називає Росію "помийною ямою".

Так, відома українська співачка, екс-Холостячка другого сезону шоу Злата Огневич записала нове відеозвернення до росіян, яке опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Співачка заявила, що у неї не залишилося виправдань ні для єдиного жителя Росії. На її думку, справжній людині властива емоційність, і вже неважливо що він відчуває-біль, агресію, щастя, радість або аппатію, але тільки не байдужість.

Вокалістка зазначила, що Росія це один великий "лепрозорій" (спеціалізований лікувально-профілактичний заклад, що займається ізоляцією хворих на проказу) лише з тією різницею, що в лепрозорії рятують людей із захворюванням тіла, в той час як росіяни мають недугу душі. А це, як прокоментувала Злата, не лікується.

Крім того, артистка заявила що проклинає "народ ізгоїв" і має на це повне право, так як російські війська цинічно і з особливою жорстокістю вбивають і грабують Україну.

Злата Огневич впевнена, що всі її прокляття в бік росіян можна виправдати, а ось їх мовчанню виправдань немає. Також вона заявила, що на місці своїх колег, які вирішили дотримуватися нейтралітет, вона б померла від ганьби.

"Після всіх звірств і болю, який ви заподіяли моєму народу і рідній Україні (в тому числі і своїм мовчанням), у мене вже немає сил виправдовувати навіть ту незначну кількість людей, що залишилося на території помийної ями під назвою Росія. Ви всі для мене – єдині і так, я маю на це моральне право. Рівно як і ви маєте право мовчати і шикуватися в чергу за шмотками і влаштовувати істерику по Instagram, поки ваша влада винищує мирне населення України. Вам плювати навіть на те, що заарештовані ваші ж громадяни після мітингів! Поки є бутерброд в холодильнику-вам ОК. це дно", - написала знаменитість.