Відомий український актор театру і кіно Станіслав Боклан записав відеозвернення до росіян.

У ньому він їх закликав одуматися і нарешті зрозуміти те, що в Україні йде справжня війна, ініціатором якої виступив президент РФ Володимир Путін. Артист акцентував увагу на тому, що російські окупанти нещодавно стріляли по найбільшій в Європі атомній електростанції в Енергодарі, не усвідомлюючи страшних наслідків від цього. Про це пише "Оглядач".

Справа в тому, що вибух цієї електростанції міг призвести до екологічної катастрофи світового масштабу. Аварія на АЕС такого масштабу могла стати катастрофою для всього світу.

"Якщо станеться вибух, це буде вдесятеро сильніше Чорнобиля. У десять! І тоді всім кінець. Всьому світу кінець. Думайте",- закликає актор.


Також з величезним жалем Боклан зазначив, що більшість росіян вважають війну в Україні фейком і провокацією.

Відповідні висновки він зробив після того, як його передплатники стали звинувачувати його в продажності і писати йому, що нібито йому і багатьом іншим українським знаменитостям заплатили за поширення "марення про війну". Йому подібні звинувачення, м'яко кажучи, неприємні.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Оля Полякова розповіла, як росіяни розстріляли подругу її дочки.

Також наш портал повідомляв, що Міла Куніс і Ештон Кутчер переведуть українцям 30 мільйонів доларів.

Нагадуємо, що судді Конституційного і Верховного Суду беруть в руки зброю і вступають в бойові підрозділи заради захисту свого міста.