На адресу Алли Пугачової в останні дні ллється багато бруду. Ще б пак, в перший же день війни її чоловік, російський артист Максим Галкін виступив в соціальних мережах з антивоєнним маніфестом, за що на нього ополчилися як мінімум пів країни. А пізніше ще й стало відомо, що зіркове подружжя покинуло Росію і навіть виставили на продаж свій маєток у підмосковному селі Грязь.

Одним з перших на таку новину відреагував священнослужитель Російської Православної церкви Андрій Ткачов. Чоловік родом з України, а саме зі Львова, проте в 2014 році він зрадив землю, на якій народився і виріс. Так, він назавжди перебрався до Росії, назвавши наостанок Українську Православну Церкву "неспроможною двозначною організацією".

Пізніше Ткачов заявляв також, що за рік служіння в Москві він зустрів "більше благодатних батюшок, ніж за всі роки на Україні", а також назвав Україну "бараком буйнопомішаних".

На адресу співачки Алли Пугачової прозвучали не менш жорсткі висловлювання.

"Ми жили в сатанинській Химері, друзі. Ви це не чули, не знали. Ви не помітили, як повітря очистилося. Пугачова назавжди покинула Росію. Господи, як я цього чекав", — заявив Ткачов.

Таку заяву Алла Борисівна без уваги не залишила.

"Рано радієш Андрійку! - сповістила Алла мир на своїй сторінці в Instagram. - Канікули, відпустка і лікування не вважаються еміграцією». Стало бути, поїхала. Підтвердивши. Виглядала при цьому на мільйон – розкішно і свіжо настільки, що приписувані їй солідні роки представляються підсудним фейком мінімум на п'ятнашечку. Але далі почалася, як кажуть, сама жесть. "Повернуся-розберемося, - пообіцяла Алла, зберігаючи начебто і незворушність обличчя і інтонації, але так, що не тільки у «Андрійка» похолоділа кровушка. - Сходжу до церкви твоєї, помолюся за тебе"» Секундна пауза шекспірівського масштабу і останнє « " Богохульник!»…

Раніше Hyser писав, що у Сумах під час обстрілу не стало чемпіона України та його родини.

Також наш портал опублікував відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.

Нагадавши, Камалія розповіла про останні хвилини життя відомого українського актора, який загинув захищаючи під обстрілом дітей.