Іван Ургант, Ксенія Собчак, Сергій Лазарєв, Валерій Меладзе, Іван Дорн, Борис Акунін, Чулпан Хаматова, Данило Козловський, Ірина Старшенбаум, Марина Зудіна, Катерина шпіца, Дарина Повіреннова - це лише деякі з тих, КТИ виступив проти війни, яку Путін почав на Україні. До їх списку можна сміливо додати і популярного гумориста, талановитого пародиста, стендап-коміка, яскравого телеведучого, актора і співака Максима Галкіна. Ось тільки всім цим розсудливим людям зараз несолодко в Росії.

Все почалося з того, що 45-річний російський шоумен Максим Галкін 6 березня в Instagram опублікував архівне відео виступу своєї дружини, 72-річної співачки Алли Пугачової з піснею "Кульбаба".

Виступ Пугачової супроводжувався відеорядом з солдатами, які відправляються на війну.

"Час нелюбові Зараз на білому світі", - співається в пісні.

"З Прощеною неділею!"- написав Галкін.

При цьому російські шанувальники буквально закидали його негативними словами.

" Максим, а ви провокатор", "дуже добре писати "сльозливі" пости, сидячи в теплі десь в Європі", "зараз , коли необхідна підтримка нашому Президенту від Його народу, ця продажна сімейка зайняла таку позицію. Сумно️️", - написали вони.

"Вас держава годувала з руки, а ви ось так відплатили... Не по-людськи... У такий важкий час для всіх могли б притримати свої амбіції", – прокоментувала підписниця ziuzginaliudmila.

"Він визнаний артисти РФ і так висловлюватися проти Російської Федерації. Ставати на бік України! Був би він заслуженим України-інше питання. А так ні. У важкий час, коли наші хлопці відстоюють наші інтереси і кордони прикривають – не до сміху взагалі", – "підспівала" їй інша.

Цю явну образу Галкін без уваги не залишив.

"Ви мене з кимось плутаєте. Я з руки не їв. Я працював і годував державу податками. І як всякий громадянин маю право на свою думку, навіть якщо воно державі не подобається", – відповів Галкін.

Відзначимо, що аудиторія думаючих людей артиста подякувала за сміливість у вираженні своєї думки, але це в основному були жителі України.

"Мурашка.. що ви за люди такі справжні.. дякую за мудрість!❤ ️ ", "Спасибі Максим!! Може це комусь допоможе зрозуміти що відбувається!", "Спасибі вам Максим, що ви проти войньі! Що Вьі проти войньі в Україні!!! Нехай Бог береже Вас і Вашу сім'ю!", "Максим, вибачте тих, хто пише Вам гидоти!!! Ви чоловіче з великої літери!!! Я захоплююся Вами і вашою дружиною!! Україна вистоїть!!! Будемо жити!!!❤ ️ ",- написали вони.

Раніше Hyser писав, що у Сумах під час обстрілу не стало чемпіона України та його родини.

Також наш портал опублікував відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.

Нагадавши, Камалія розповіла про останні хвилини життя відомого українського актора, який загинув захищаючи під обстрілом дітей.