Відома актриса Ада Роговцева заявила, що вона не відчуває страху у зв'язку з останніми подіями

Вісімдесятичотирирічна актриса Ада Роговцева зараз знаходиться в Україні і займається волонтерською діяльністю. За її словами, вона не відчуває страху через війну, однак навчилася ненавидіти. Про це вона розповіла в ефірі національного телемарафону.

У минулі роки війни вона вже була на передовій, і бачила, як мучилися і страждали українські військові. Тепер же вона знає, як вони борються за мирне населення, і які вони випромінюють силу і мужність.

Роговцева також розповіла, що вона не може просто відсторонитися від того, що відбувається і перебувати в неробстві, тому вона займається волонтерством. До неї військові приходять митися і прати речі. Актриса віддає їм вже чисту білизну. Вона також годує своїх відвідувачів. Спочатку вона готувала сама, потім інші волонтери почали приносити свою їжу.

Актриса зазначила, що страшно стає, коли нічого не робиш, коли вночі сидиш у підвалі. А ось якщо чимось займатися протягом усього дня, то страх відступає і час біжить дуже швидко. Роговцева пишається тим, що на передовій опинилися такі мужні люди.

Вона також розповіла, що і її онук, і її зять зараз знаходяться в добровольчих загонах, а Дочка з невісткою організували волонтерський пункт.

Не здаватися перед страхом актрисі допомагає і її вроджений оптимізм, проте вона зазначає, що в останні роки в ній розвинулися і інші якості, саме ненависть. Вона відчуває ненависть до вбивць, до людей, які піднімаю руку на дитячу лікарню, дитину, жінка і на героя.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.