Достукатися до свідомості росіян, які перебувають у психологічній комі, намагалися вже багато артистів, громадські діячі, музиканти і спортсмени. І хоч це даремно, але в усьому світі не залишають люди надії, що словом і усвідомленням того, що відбувається можна зупинити україно-російську війну. Про "криваві гроші" і прощення розповів народний артист України з Житомирщини Станіслав Боклан.

Відомого українського актора театру і кіно Станіслава Боклана сьогодні не впізнати. У теплій куртці, шапці, з густою бородою і сльозами на очах актор, який зіграв прем'єр-міністра України Юрія Чуйка в серіалі "Слуга народу", спробував достукатися до тих росіян, у кого залишилося ще хоч щось святе.

Відео зі зверненням до російських військових він опублікував на особистій сторінці в Instagram.

Так, артист заявив, що на грошах, які окупанти заробляють на війні в Україні, кров українських дітей, жінок, солдатів і їм цього ніхто і ніколи не забуде і не пробачить.

"Ну що, росіяни, 12-й день ви намагаєтеся нас знищити. Скільки ваші тут заробляють за те, що нас вбивають? 52 долари на день? Значить, на сьогоднішній день це вже 624 долари. Так, великі гроші, скоро почнуть вам пересилати. Що Ви на них купите собі? Оренбурзький пухову хустку? Нові сукні? Дітям іграшок? Велику дійну корову або замовите в церкві панахиду?",- сказав актор.

Він назвав гроші, які російські військові заробляють у війні РФ з Україною, - кривавими.

"На них кров наших дітей, людей похилого віку, жінок, наших солдатів, на них кров мого молодого колеги, артиста Паші Лі. Нічого не забудемо, нічого вам не пробачимо. Слава Україні", - підсумував Боклан.

Раніше Hyser писав, що зірки "Дизель-шоу" Писаренко і Нікішин побачили жах в Україні від рук Путіна.

Також наш портал повідомляв, що Монатік потужно звернувся до росіян: "це не порятунок, це - війна! Подивіться на це...".

Нагадавши, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.