Життя-штука непередбачувана. Ніколи ніхто не знає, з ким доля підготувала карколомну зустріч, де знайдеш щастя, а де втратиш. Кожен з нас може бути за тисячі, за дві тисячі кілометрів від рідного дому, від батьків і дітей, але коли біда приходить на землю предків людина має бажання повернутися, щоб її захищати. Так було століттями...

У ніч на 24 лютого Росія почала повномасштабну війну з Україною, яку Путін назвав «військовою операцією». Станом на сьогодні військові дії та обстріли торкнулися 17 областей України.

Звичайно, в таких умовах держава розраховувала, що всі ті, кого зламала українська земля, стануть на її захист.

Так, Президент України Володимир Зеленський був змушений ввести воєнний стан і оголосити загальну мобілізацію. Таким чином, наразі є забороненим виїзд чоловіків віком від 18 до 60 років, а незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України є адміністративним правопорушенням відповідальність за яке передбачено статтею 204-1 КУпАП.

У понеділок, 7 березня 2022 року, в Могилів-Подільському стався випадок, що підлягає під цю статтю. Стало відомо, що була затримана група чоловіків, які намагалися на човні перетнути кордон з Молдовою.

Серед затриманих-8 громадян України призовного віку, громадянин Молдови, а також один місцевий житель, який їх супроводжував. Чоловіки намагалися човном переправитися в сусідню країну, проте їм завадили прикордонники. Чоловіки намагалися втекти з країни, щоб не захищати її.

Резонанс у суспільстві викликало те, що серед затриманих виявилися син і онук співачки Софії Ротару, Руслан і Анатолій Євдокименки. Синові Софії Ротару Руслану 51 рік, а онукові Анатолію - 27.

Про це свідчить відео, яким поділилася Анжеліка Рудницька.

Раніше Hyser писав, що зірки "Дизель-шоу" Писаренко і Нікішин побачили жах в Україні від рук Путіна.

Також наш портал повідомляв, що російські війська почали обстріл центральної телевежі Києва, поблизу якої знаходяться звичайні житлові будівлі.

Нагадавши, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.