Триваюча восьмий день військова операція Росії на Україні схвилювала людей по всьому світу. І знаменитості теж не залишилися осторонь від цієї війни. Так, наприклад, Королева Єлизавета II пожертвувала солідну суму для українських біженців, а її син, принц Чарльз, назвав ситуацію в Україні "жорстокою агресією". Що вже говорити про тих, хто народився в цій країні.

Так, стало відомо про громадянську позицію голлівудської актриси Міли Куніс та її чоловіка Ештона Кутчера.

Так, американський актор, ведучий, продюсер та інвестор Ештон Кутчер заявив, що"ніколи так ще не пишався тим, що він одружений на українці". Він з особливою повагою підкреслив "хоробрість жителів країни, в якій народилася Міла, підкресливши при цьому важливість гуманітарної допомоги".

"Народ України сильний і сміливий, але якщо ти сильний і сміливий, це не означає, що ти недостойний підтримки. Нам потрібно підтримати народ України", - сказали відомі подружжя.

На підтвердження своїх слів, 3 березня пара запустила сторінку GoFundMe з метою зібрати $30 млн для Flexport.org і Airbnb.org, які є "двома організаціями, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує".

Крім того, актори пообіцяли виділити близько $3 млн особистих заощаджень у вигляді пожертвувань для біженців, які рятуються від війни.

Відомо, що голлівудська актриса Міла Куніс народилася в Чернівцях у 1983 році і до семи років жила в цьому місті.

"Я завжди вважала себе американкою. Гордою американкою. Я люблю все, що ця країна зробила для мене і моєї сім'ї. Але сьогодні я як ніколи пишалася тим, що я українка. Події, які розгорнулися в Україні, руйнівні. У цьому світі немає місця таким несправедливим нападам на людство", - заявила Міла у відео, опублікованому на сторінці свого чоловіка.

Раніше Hyser писав, що зірки "Дизель-шоу" Писаренко і Нікішин побачили жах в Україні від рук Путіна.

Також наш портал повідомляв, що російські війська почали обстріл центральної телевежі Києва, поблизу якої знаходяться звичайні житлові будівлі.

Нагадавши, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.