24 лютого розпочалася відкрита повномасштабна війна, яку Російська Федерація розв'язала проти України. Відтоді дуже багато світових знаменитостей висловилися на підтримку України, засуджуючи російську агресію. Серед них Мадонна, принц Гаррі і Меган Маркл, Кріштіану Роналду, Анджеліна Джолі, Арнольд Шварценеггер, Кім Кардашьян, Міла Йовович та інші. Особливо емоційним виявився український мультиартист Монатік.

Сьогодні вони такі ж як і мільйони інших українців. Відомі люди записують звернення до своїх шанувальників з Росії і Білорусії зі звичайних квартир, бомбосховищ і навіть передової.

Популярний український співак Дмитро Монатік, у якого досить велика армія шанувальників в Росії, теж намагається донести правду тим, хто досі вірить у"спеціальну операцію на Донбасі".

Музикант записав відео, в якому спробував переконати росіян про страшні бомбардування мирних міст, смерть простих жителів, дітей... Монатік щиро закликає росіян не мовчати і допомогти зупинити трагедію.

"МИ, УКРАЇНЦІ, вже кілька днів намагаємося достукатися, кричимо, молимо, але люди в Росії і Білорусії роблять вигляд, що не хочуть чути. Багато хто чує, але не вірить, але як можна не вірити, коли ці вибухи, які зараз є в Україні, такі гучні, що їх чує весь світ?"- написав Монатік в Instagram.

"Я завжди намагався своєю творчістю нести мир, добро, любов, ритм, віру в мрію. Багато з вас були у нас на концертах, і там завжди кружляли світ. Зараз він зупинився і руйнується на наших очах. Який день ми просимо почути нас. В даний час продовжують гинути мирні жителі України. Мені здається, у людей велика сила-я не хочу втрачати в неї віру. Я вірю, що люди, які не мовчать і говорять зараз правду, теж можуть допомогти зупинити цю війну", — співак не зміг стримають емоцій.

Артист підкреслює, що зараз в Україні розгортається жорстока війна на знищення українців, а не порятунок, як це представляє російська пропаганда.

"Почуйте, будь ласка, правду. Це не порятунок, це війна. Весь світ кричить про те, що російська влада увірвалася на територію України, перетнула кордон і з війною, вибухами, кулями розриває її на частини. Це не порятунок. Це справжнє знищення".

Раніше Hyser писав, що зірки "Дизель-шоу" Писаренко і Нікішин побачили жах в Україні від рук Путіна.

Також наш портал повідомляв, що російські війська почали обстріл центральної телевежі Києва, поблизу якої знаходяться звичайні житлові будівлі.

Нагадавши, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.