Після оголошення про початок російської "військової операції" на Україні, десятки артистів, коміків, письменників та інших знаменитостей, як і багато громадян, не стали мовчати про те, що відбувається в країні. Всі розуміють, що поки одні захищають Україну зі зброєю в руках, інші можуть боротися з російською пропагандою і доносити правду про те, що творить Путін на українській мирній землі.

Так, 26 лютого після серії вибухів у житлових кварталах Києва, а також біля її будинку, Народна артистка України Тіна Кароль вирішила "захищати свою країну тим, що у неї найдорожче — своїм Голосом".

Відомо, що зараз Кароль знаходиться в Польщі. Там вона разом з однодумцями створила у Варшаві Міжнародний центр Інформаційного опору.

Співачка хоче всьому світу розповісти, що насправді відбувається на території України і в першу чергу вирішила робити акцент на громадянах Росії, Білорусії, Вірменії та Казахстану.

У вівторок, 1 березня, Тіна Кароль вийшла на марш у Варшаві, на якому зібралося сотні людей. Співачка тримала прапор України і виконувала пісню- "Вільна".

"За волю, за свободу Європи. Ми сьогодні приймаємо перший удар. Ми боремося за те, щоб ви взяли нас до Євросоюзу. Я буду збирати такі міста в кожній країні. Не дамо забрати те, що належить нам. Слава Україні! Ми вільні!"- зазначила артистка на акції протесту проти вторгнення Росії в Україну.

Зазначимо, що після ракетної атаки на Київ українська співачка Тіна Кароль назвала Путіна сином диявола. Вона не стримала емоцій у зверненні до Президента-агресора Володимира Путіна і пообіцяла, що він відповість за всі свої мерзенні вчинки.

"Ти Син диявола, даремно народжене дитя, урод. Ты чертило. Ти мразь. Я спопелю тебе, стережися, х * * ло!"- написала співачка.

Виконавиця в Instagram виставила відео, на якому видно, як небо Києва осяяло потужний вибух після атаки російських військ.

Раніше Hyser писав, що зірки "Дизель-шоу" Писаренко і Нікішин побачили жах в Україні від рук Путіна.

Також наш портал повідомляв, що російські війська почали обстріл центральної телевежі Києва, поблизу якої знаходяться звичайні житлові будівлі.

Нагадавши, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.