Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про своє ставлення до війни в Україні і засудила позицію Баскова і Тіну Канделакі.

Справа в тому, що ці російські знаменитості підтримують дії Путіна і вважають, що вторгнення РФ на нашу територію було правильним. Єфросиніна дорікнула їх у цьому і зазначила, що український народ їм цього ніколи не забуде.

Так, вона поділилася цікавим постом у своєму Instagram, в якому згадала про те, як співак Микола Басков збирав величезні концерти в Києві і зізнався в коханні цьому місту, а фанати цілували йому руки. Канделакі, додала Єфросиніна, свого часу вела на українському телебаченні передачі і була улюбленицею публіки.

Тепер же вони встали на бік Путіна, який творить жахливі речі з нашою країною, за що особисто сама ведуча їх засуджує.

"А з сьогоднішнього дня вас всі проклинають за ваші пости, за ваші слова, за ваш наклеп, за вашу брехню. За те, що Ви так бездарно, брехливо, по-фашистськи використовуєте ваші багатомільйонні аудиторії і пишете цей пекельний наклеп на адресу українського народу. Повна брехня! Ви не помиляєтеся тільки в слові "фашисти", тільки тому, що це ваш диктатор", - написала Марія у своєму новому пості.


Користувачі виявилися з нею повністю солідарні у всьому.


Раніше "Hyser" писав про те, що Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну