Американська співачка Мадонна теж висловилася щодо війни, ініціатором якої стала Російська Федерація по відношенню до України.

У своєму мікро-блозі артистка поділилася відео, в якому показала середній палець, адресований президенту РФ Володимиру Путіну, за розпорядженням якого російські війська і увійшли в Україну. Цим вчинком Мадонні Путін нагадав Гітлера і Леніна. Про це пише "УНІАН".

Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна, фото: 24 канал

На її думку, вторгнення має бути зупинено. Також Мадонна закликала всіх направити гуманітарну допомогу в нашу країну, щоб допомогти мільйонам громадян України, які постраждали від цієї кризи. Зірка вважає, що цим вторгненням Путін порушив всі діючі договори про права людини і не мав навіть права намагатися знищити існування України.

Вона зазначила, що підтримує президента України Володимира Зеленського, а США молиться за нас і нашу країну, супроводивши свій підпис до посту символічним: "Слава Україні! Героям Слава".


До слова, багато знаменитостей, в тому числі російські, виступають проти війни Росії з Україною. На знак цього в своїх блогах вони діляться відвертими відеозверненнями, а деякі виставляють чорний фон замість фотографії і ставлять хештег #нетвойне.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до бійців ЗСУ з гордістю зазначивши, що Україна перемагає.

Нагадуємо, що відомий російський комік Максим Галкін відреагував на вторгненні Росії в Україну, зазначивши, що війна нікому не потрібна.