Відомий український хореограф Влад Яма поділився спокусливим фото своєї дружини.

Артист перебуває у шлюбі з 2015 року з Ліліаною Кудлай і неодноразово говорив про те, який він щасливий і як любить свою дружину. Днями Ліліана відсвяткувала своє День Народження і Яма, зрозуміло, не упустив можливість привітати свою кохану зі святом.


Він опублікував їй зворушливе зізнання в коханні на своїй сторінці в Instagram, супроводивши текст спокусливим фото дружини. За його словами, він не може згадати, скільки років Ліліані, але він завжди буде захоплюватися її красою.

Зрозуміло, це жарт, але жінка дійсно виглядає досить ефектно. А ось скільки їй виповнилося, залишилося для всіх загадкою.


Користувачі в своїх коментарях теж відзначили, яка прекрасна дружина у Влада Ями. Правда були і ті, хто порадив йому публікувати більш стримані фото Ліліани, адже вона все-таки його дружина.


До слова, у пари росте син Леон, який народився через рік після весілля.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Тарзана і співачки Наташі Корольової привів в будинок стриптизерку, але щось пішло не так.

Також наш портал повідомляв, що Тіну Кароль помітили в обіймах зі ставним чоловіком. Вже поповзли різні чутки з цього приводу.

Нагадуємо, що відома голлівудська актриса Ніколь Кідман похвалилася своєю зовнішністю в яскравій фотосесії. Вона прекрасно виглядає і це в свої 54 роки.