Дочка українського репера Олексія Потапенка, добре відомого як Потап, Наташа поділилася відвертим кадром.

Зокрема, мова йде про прийомну дочку музиканта. Він замінив дівчинці батька, адже виховував її з малих років. 24-річна Наташа - це дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Олексій Потапенко після розлучення з Іриною залишився в хороших відносинах як з нею, так і з Наташею.

Дочка Потапа похвалилася фігурою в обтягуючому одязі, фото з соцмереж

Прийомна дочка Потапа активно веде мікроблог в Instagram. Судячи зі знімків, представлених там, все її тіло всипане татуюваннями. Так, на одному з них дівчина і акцентувала увагу у своїй новій публікації.

Крім того, Наташа стала перед камерою так, щоб було добре видно не тільки її тату на всю руку, але і форми її тіла. Для цього вона підібрала відповідний одяг в обтяжку.


Користувачам така подача Наташі сподобалася, і вони залишилися від неї в захваті.


До слова, що примітно, сама дівчина зізнавалася, що коли в їхньому житті з'явився Потап, то вона поставилася до цього нормально. Для неї найголовніше було, щоб мама була щаслива. При цьому з Потапом довгі роки дружив її батько репер Юго.

Раніше "Hyser" писав про те, що мокра Настя Каменських в міні-купальники показала себе крупним планом, розбурхавши чоловічу аудиторію.

Також наш портал повідомляв, що Потап показав, як виглядає його мама. Дуже рідкісне її фото.

Нагадуємо, що дружина Потапа Настя Каменських показала, як енергійно починає свій день.