В мережі обговорюють нову дівчину засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска.

ЗМІ вважають, що його новою любов'ю могла стати 27-річна австралійська актриса Наташа Бассетт. Саме вона нібито закрутила голову найбагатшій людині в світі, стан якого оцінюється в 266 мільярдів доларів. Подейкують, що вони зустрічаються вже кілька місяців. Про це пишуть росЗМІ.

у мережі показали, як виглядає нова дівчина Ілона Маска і чим вона займається, фото: Телеграф

Вони приховували свій роман і якийсь час у них це прекрасно виходило, але пару днів тому підприємця і його подругу засікли папараці. Фотографи підловили мільярдера в аеропорту Лос-Анджелеса, куди він прилетів на приватному літаку. Разом з 50-річним бізнесменом там була помічена рудоволоса красуня в темних окулярах, в якій журналісти видання "Hollywood Life" розглянули Наташу Бассетт.

Варто відзначити, що дівчина поки ще не дуже відома. Так, остання її гучна робота-картина режисера База Лурмана "Елвіс", вийде на екрани в 2022 році.

Наташі 27 років, вона з Австралії. Фото: GLOBAL LOOK PRESS

До слова, у вересні минулого року Ілон Маск оголосив про розрив з матір'ю свого сина - співачкою Граймс. Вони були разом три роки, якому пара дала ім'я X Æ A-Xii. Маск повідомив тоді, що вони з Граймс залишилися в хороших відносинах і продовжують спільно виховувати сина.

Для Ілона Маска Ікс хлопчик став шостою дитиною. Всього підприємець був одружений двічі.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Тарзана і співачки Наташі Корольової привів в будинок стриптизерку, але щось пішло не так.

Також наш портал повідомляв, що Анна Седокова в зухвалому міні показала, як чоловік пестить її "ніжний бутон".

Нагадуємо, що Тіну Кароль помітили в обіймах зі ставним чоловіком. Вже поповзли різні чутки з цього приводу.