Відома українська співачка Тіна Кароль розбурхала мережу серією вельми вульгарних фото.

У свої 37 років зірка впевнена в собі як ніколи раніше і з великим бажанням бере участь в різного роду фотосесіях, приміряючи на себе найрізноманітніші образи. Найчастіше вони стають приводом для обговорення серед користувачів мережі і нова порція фото від неї теж викликала бурхливу реакцію у громадськості.

Тіна Кароль похвалилася дуже грайливим образом, фото: факти

Вся справа в вбранні Тіни Кароль, який аж надто відвертий і тому його не змогли залишити без уваги фанати. Уточнюється, що мова йде про чорну сукню, розшиту паєтками. Фото, на якому вона позує в ньому, з'явилося на її офіційній фан-сторінці в Instagram.

Варто відзначити, що дана модель сукні з декольтованим ліфом з вирізом по центру грудей, і з прозорими вставками на торсі і ногах, виглядає на знаменитості досить непогано. Відомо, що представлені знімки були зроблені на церемонії вручення премії "Українська пісня року".


Незважаючи на те, що фанати практично завжди залишаються в захваті від вибору вбрання Кароль, ця сукня чомусь не всім припала до душі. У коментарях користувачі написали, що це вже перебір.


Раніше "Hyser" писав про те, що українська актриса Ольга Сумська похвалилася молодшою зовнішністю і крутим стилем.

Також наш портал повідомляв, що співачка Настя Каменських похвалилася фігуркою в прозорому вбранні, розбурхавши чоловічу аудиторію.

Нагадуємо, що Тіну Кароль помітили в обіймах зі ставним чоловіком. Вже поповзли різні чутки з цього приводу.