Кажуть, що танці - це завжди підвищення сексуальності і впевненості в собі, відмінна кардіотренування, поліпшення настрою, а також працездатності. А ще вони дозволяють знайти витончену ходу і граціозність, а також позбутися від зайвих жирових відкладень. Переможець "Танців з зірками" Артур Логай отримав не тільки визнання і любов публіки від шоу, але і "додатковий бонус".

Український актор, переможець шоу" Танці з зірками " Артур Логай дав невелике інтерв'ю, в якому зізнався, скільки набрав зайвих кілограм після участі в танцювальному проекті.

Так, на своїй особистій сторінці в Instagram актор опублікував stories з танцювального залу з Яною Цибульською, іншою учасницею"Танців з зірками". Користувачі мережі помітили зміни в зовнішності, після кілька місяців паузи в танцях, пише Viva.

"Після фіналу і перестав танцювати, якраз потрібно було закрити деякі робочі моменти, поїхав з сім'єю на відпочинок. 2,5 місяці без танців і + 7 кілограмів. Тепер думаю, що вони підуть швидше", – заінтригував Логай.

Він зазначив, що пам'ятає рухи і, як танцювати, хоча вважав, що багато забув. Цього разу Логай в парі з Яною Цибульською, а раніше до перемоги його привела фантастична партнерка Анна Кареліна.

"Було дуже незвично танцювати без ані, але Яна швидко знайшла до мене підхід. Вона вимогливий і жорсткий тренер, адже у нас повинен вийти крутий результат", – сказав він.

Артур Логай зізнався, що ніколи не танцював так, як з новою партнеркою.

"Цього разу я вийду на паркет один. Це буде максимально несподівано для глядачів, Я обіцяю", – додав актор.

Однак розкривати карти Логай не поспішає, для якого проекту або серіалу він готується. Але, відомо те, що він хоче взяти участь в одному з гучних танцювальних шоу.

Відзначимо, що телекар'єра Артура Логая почалася в 2014 році з проекту "Х-фактор", коли він потрапив в команду грузинської співачки Ніно Катамадзе і дійшов до прямих ефірів.

Після талант-шоу Артур Логай намагався реалізуватися як співак – писав пісні, проте знайшов себе в акторстві. Зараз в арсеналі Артура Логая більше 15 ролей в українському кіно, в тому числі і серіал "Київ день і ніч".

Раніше "Hyser" писав про те, що музикант Олексій Завгородній запустив себе після розлучення з супуругой.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль була помічена в обіймах ставного чоловіка.

Нагадуємо, що Настя Каменських розбурхала соцмережі спокусливим танцем у міні-купальнику.