Зірка української естради і одна з найяскравіших представниць сучасного шоу-бізнесу Настя Каменських опублікувала фотозвіт з церемонії "Українська пісня року".

Артистка продемонструвала ідеальну фігуру в розкішній вечірній сукні і викликала захват соцмереж. Для виходу в світ дружина продюсера і музиканта Олексія Потапенко вибрала елегантний золотистий look, який доповнила оригінальними сережками у вигляді пір'я.

"Я безмежно вдячна, що пісня "Почуття" торкнулася стількох сердець. І сподіваюся, що кожного разу вона нагадує про неймовірно важливе-любов і щирість♥️ Дякую за запрошення виконати «Почуття» на «українській пісні року». І кожному слухачеві за вашу любов і підтримку».

У коментарях до публікації фоловери обговорили зовнішній вигляд артистки, її "вагітність" і навіть те, що вона постаріла:

До слова, Настя Каменських входить в число знаменитостей, які часто потрапляють в поле зору хейтерів через особливості стилю. Наприклад, під час недавнього відпочинку в Мексиці співачка влаштовувала фотосесії в купальниках і надихала інтернет-користувачів на колючі зауваження. Тоді артистці рекомендували бути більш стриманою і акцентувати увагу на своєму таланті, а не на вигинах тіла. Втім, на критику з боку, Настя Каменських, як і її чоловік Потап, - не відповідає.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ольга Сумська похвалилася розкішною зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова одягла спокусливий купальник і захопила фанатів фігурою.

Нагадуємо, що Христина Асмус показала шанувальникам пікантну травму.