Особисте життя легендарної екс-учасниці музичного гурту "ВІА Гра" завжди притягувало увагу шанувальників. Всіх завжди цікавило питання, а хто ж зміг приборкати настільки характерну і манірну співачку.

За спиною у Анни Седокової три офіційні шлюби, і безліч романів, про які досі ходять легенди. Однак в останньому шлюбі, за твердженням самої співачки, вона найщасливіша. З баскетболістом Янісом Тіммою співачка перебуває у шлюбі вже півтора року.

Всупереч тому, що музична виконавиця щаслива у відносинах, вона любить побалувати шанувальників соковитими фотографіями в купальнику.

Один з таких кадрів співачка опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram. Судячи з усього, фото було зроблено у ванній. У кадрі співачка відображена в шикарному бежевому купальнику, які зливається з шикарною бронзовою засмагою зірки.

Шанувальники, немов шуліки, налетіли на співачку і всипали її різноманітними коментарями і компліментами. Зрозуміло, були і ті, хто намагався здаватися смішним і писав досить дурні коментарі.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що зірка ситкому "Одного разу під Полтавою" показала соковиті фото з пляжу.

Нагадуємо, що Кристина Асмус показала свою травму.

Також портал Hyser інформував, що у мережі обговорюють спільний знімок Ігоря Ніколаєва з молодшою дочкою.