Про творчість Насті Каменських кажуть абсолютно всі і скрізь. Всі пам'ятають тандем Каменських-Потап ще в далекі часи, коли "У нас на районі" і "Чумачечая весна" просто розривали будь-яку дискотеку або домашню вечірку.

А тепер про творчий тандем говорять, як про пристойну сімейну пару, які люблять подорожувати і діляться фрагментами зі свого відпочинку. Шанувальники дуже чекають контент від улюблених артистів, які часто публікують кадри з численних відпусток в соціальній мережі Instagram.

Цей рік почався у подружжя з відпустки в сонячній Мексиці. І хоча з моменту їх повернення пройшов практично місяць, Настя Каменських продовжує публікувати різні знімки з відпочинку. На одному з останніх кадрів співачки приміряла незвичайним купальник в забавний принт, який нагадує забарвлення далматинців.

Шанувальники накинулися на коментарі співачки, і всипали її компліментами. Однак були і ті, хто вирішив «облити» знаменитість своєю отрутою.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Санта Дімопулос похвалилася оригінальними кадрами біля басейну.

Нагадуємо, що Вєрка Сердючка випустила нову комедійну пісню.

Також портал Hyser інформував, що дочка Олі Полякової показала шикарні фото з відпочинку.