Знаменита українська виконавиця і одна з найбільш спокусливих представниць сучасного шоу-бізнесу Даша Астаф'єва розповіла шанувальникам про своє ставлення до спорту.

Артистка зізналася, що вперше відкрила для себе спортивні тренування після 30 років і на сьогоднішній день вже не уявляє без них життя. Вона запевняє, що завжди можна знайти вид тренувань до душі і займатися спортом із задоволенням.

За словами вокалістки, їй довгий час не вистачало перемог над своїм его, лінню і постійним поганим настроєм. І як тільки вона потрапила в спортзал, вона позбулася невпевненості і сумнівів, а також знайшла безліч однодумців.

Також зірка прокоментувала висловлювання, які найбільш часто чує свою адресу щодо хорошої генетики. Звернулася Даша Астаф'єва і до тих, хто сумнівається, що саме завдяки спорту вона може похвалитися ідеальним підтягнутим тілом і спокусливими формами.

"І перестаньте заводити порожні, дурні розмови з приводу моєї зовнішності... ось ці вправи робіть 20 разів по чотири підходи... і будете красиві і молоді завжди😂 🤌 🏽" - заявила зірка.

Раніше "Hyser" писав про те, що подруга Софії Ротару звільнилася з місць позбавлення волі і здивувала публіку сміливою заявою.

Також наш портал розповів про те, що Вєрка Сердючка порадувала шанувальників новою комедійною піснею.

Нагадуємо, що Маша Єфросиніна похвалилася перед фанатами ефектною постільною фотосесією.