Популярна співачка і екс-солістка групи "ВІА Гра" Анна Седокова викликала захват шанувальників нової публікації в соціальній мережі Instagram.

Зірка похвалилася романтичною ідилією, яка панує в її відносинах з чоловіком Янісом Тіммою. Спортсмен порадував свою кохану розкішними подарунками і вручив їй величезний букет троянд з яким вона не забула влаштувати міні-фотосесію на тлі кухні.

Також Анна Седокова опублікувала спільне фото з чоловіком і пофілософствувати на тему любові і відносин. Знаменитість зазначила що до певного моменту вона була переконана, що любов несе виключно страждання. Але з появою в її житті молодого баскетболіста-світогляд кардинально змінився.

При цьому вона зазначила, що відчуває себе досить щасливою і повноцінною і далеко від своєї другої половинки, але все ж вважає за краще проводити час саме з ним. Вокалістка подякувала обранцю за безмежну любов і зазначила: "За твою любов яка безмежна. Я не знаю як стільки почуття може поміститися навіть в такій великій людині".

У кадрі знаменитість позувала в спокусливому міні-вбранні червоного кольору який вигідно підкреслив принади її фігури.

У коментарях до посту все традиційно: одні-хвалили, інші-критикували:

Раніше "Hyser" писав про те, що подруга Софії Ротару вийшла з місць позбавлення волі і приголомшила своєю скандальною заявою.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала шанувальникам, як виглядає її новий залицяльник.

Нагадуємо, що Даша Астаф'єва підкорила соцмережі провокаційною фотосесією і похвалилася розкішними формами в нижній білизні.