Зірка "Холостячки" Ксенія Мішина розповіла, як мріяла в школі, що на неї звернуть увагу хлопчаки і зроблять подарунок до Дня Всіх Закоханих, проте цим мріям не судилося збутися.

Героїня популярного проекту написала, що ніколи не подобалася протилежній статі. Та й сама себе красивою вона ніколи не вважала.

"Але як і всі дівчата я регулярно закохувалася в хлопців і кожен День Святого Валентина я з тремтячим серцем чекала Валентинки саме від тих хлопців в кого була закохана. Але, починаючи з молодшої школи, моїм бажанням не дано було збутися😄 жодного разу я не отримувала валентинок від того, хто займав моє серце", - написала актриса.

Продовжуючи свою розповідь, Мішина пише, що не впадала у відчай і продовжувала чекати привітань щороку.

Зараз вона також любить це свято, хоча і справи йдуть складніше, впевнена Ксенія.

"Серце в любові нескінченно і беззастережно щасливо, навіть якщо зовнішні обставини не ідеальні!
Серце в любові завжди наповнює світлом все навколо!
А найкрутіший парадокс в тому, що щоб наповнити серце любов'ю, вам треба її не отримати від когось, а віддати!", - впевнена вона.

З цієї причини Мішина запропонувала всім своїм фоловерам озирнутися і подивитися на людей, які знаходяться поруч, адже саме вони гідні любові. В першу чергу, це батьки, яким обов'язково потрібно дзвонити і говорити, як сильно ви їх любите. Батьків необхідно дякувати за життя. Дітей дякувати за те, що вони прийшли до вас. Себе треба теж любити і вважати красивою завжди - особливо це стосується прекрасної половини людства.

"Подякуйте Богові за все, що вже є у вас!", - пише "холостячка".

Раніше Hyser писав про те, що Олександр Еллерт розповів, чому не може кайфувати без Мішиної.

Також Hyser повідомляв, що Євген Кот розповів про роман з Мішиною.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина похвалилася формами в прозорій сукні.