Колишній директор популярної співачки Софії Ротару Ольга Коняхіна, яка майже 10 років пропрацювала на неї, розповіла, що артистка має проблеми з алкоголем.

Вона вважає, що Ротару шахрайка, адже вона проводила махінації з грошима, які брала в якості передоплати за концерти, пише Instagram-спільництво "zvezdonews".

Як підсумок, Коняхіна опинилася за гратами, де провела шість років свого життя. Після виходу на свободу, жінка вирішила розповісти всю правду про свого ексдиректора.

Так, за словами Ольги, у Софії непрості стосунки з алкоголем, але вживає вона в основному в сімейному колі. Причина тому проста - коли Софія Михайлівна вип'є, то стає дуже відкритою. Саме з цієї причини вона не брала в руки келих, перебуваючи в чужій компанії.

"Агресія була. Що її син Руслан написав, що, мама важче келиха вина нічого в руках не тримала-повна маячня. І коньяк, і віскі, і горілка — все пилося. Причому так, що навіть Я не витримувала конкуренції", - говорить Коняхіна.

Колишній директор популярної співачки Софії Ротару Ольга Коняхіна, фото: news.myseldon.com

Ольга впевнена, що саме Ротару стала причиною того, що у неї виявилося зламаним життя. Після в'язниці Коняхіна втратила чоловіка, квартиру і статус.

"В одну мить я стала ворогом, якого треба було знищити", - заявила вона, не розуміючи досі, чому Ротару була до неї така жорстока.

Крім того, в одній з російських телепрограм Коняхіна заявила, що Ротару регулярно принижувала своїх підлеглих.

"Вона всіх, хто близько до неї, може принизити дуже легко, прямо як нічого робити", — запевнити Коняхіна.

Раніше Hyser писав про те, що внучка Софії Ротару показала себе в зухвалому міні.

Також Hyser повідомляв, що у мережі з'явилося фото дочки Мадонни в дивному одязі.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва похвалилася привабливими позами в панчішких.