Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна викликала захват шанувальників своєю новою публікацією в мікроблозі.

Вона влаштувала фотосесію в стильному піжамному вбранні і дала фоловерам цінні поради з приводу ідеального сну. Маша Єфросиніна зазначила, що виспатися і відчувати себе бадьорим з ранку можна якщо напередодні ввечері лягти спати до 22:00.

Важливо щоб приміщення було перевіреним, а гаджети мінімум за годину до сну були відкладені в сторону. Що стосується прийому їжі, тобто потрібно мінімум за 3-4 години до сну. Здавалося б нічого складного і ці прописні істини відомі практично кожній людині. Але Маша Єфросиніна зізналася, що вона як і більшість, не дотримується цих правил.

У коментарях до публікації знайшлося чимало однодумців знаменитості і вони відзначили, що теж страждають від тотального недосипу.

Також в одній з нових публікацій Маша Єфросиніна торкнулася не менш важливу тему про любов до себе і вміння вибудовувати внутрішню гармонію. "Зараз любов до себе каструється одним кліком на чийсь ідеальний профіль в інсті, або образливим коментом якогось невдахи на Вашу адресу. Тому я за конкретні дії " - рішуче заявила вона.

Її шлях під назвою "полюби себе" проходив у кілька етапів: "особисто я вважаю, що це процес і непроста щоденна робота довжиною в життя, що вимагає постійної віддачі".

Раніше "Hyser" писав про те, що хореограф Влад Яма похвалився знімками своєї дружини і сина.

Також наш портал розповів про те, що дружина Микити Добриніна Даша Квіткова захопила соцмережі розкішними формами.

Нагадуємо, що Катя Осадча похвалилася ідеальною фігурою в стильному вбранні.