Знаменитий стриптизер і чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко також, як і артистка не схвалює вибір сина.

Більш того, зіркові батьки впевнені, що "лав сторі" Архипа і Меліси - це не про "раз і назавжди". Про це пишуть російські ЗМІ.

Раніше дівчина Архипа заробляла собі на життя стриптизом, але його самого це нітрохи не бентежить. Більш того, ходять чутки, що ще минулої зими Архип зробив пропозицію танцівниці.

Королева також вважає, що їхні стосунки не настільки міцні, щоб говорити про щось більш серйозне. Співачка вважає, що її син холостий, незважаючи на те, що хлопці заручені. "Але не одружені ж", - каже Королева.

Більш того, вона повідала, що в "гніздо" її сина різні "пташки прилітають" і вона знає, що там відбувається, але не сміє втручатися в життя сина.

Одного разу Тарзана запитали, чи дійде черга до Меліси, щоб він зобразив її на сімейному портреті, той різко відповів, що вона не є частиною їх сім'ї. Він упевнений, що вона "чергова дівчина сина".

Королева також згадала, що Сергія в її родині прийняли не відразу. Її мама Людмила Поривай недолюблювала обранця дочки. Але з часом зять підкорив серце мами Наталії, намалювавши її на картині.

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова показала, як змінився її син.

Також Hyser повідомляв, що Крутий публічно присоромив сина королевою.

Нагадаємо, що Наташа Корольова "обрадувала" українців своїм концертом.