Народна артистка РРФСР, актриса і естрадна співачка Зінаїда Кирієнко вважала себе захищеною від китайського вірусу COVID-19, число жертв якого вже наблизилося до 6 млн осіб. Ще б пак, вся її сім'я на початку 2021 року зробила щеплення "супутником V". При цьому, як і належить, всі повторно ревакцинувалися в жовтні. Ось тільки прийшов "Омікрон" і тепер мільйони шанувальників моляться за здоров'я своєї улюбленої актриси.

Стало відомо, що 88-річна Зінаїда Кирієнко потрапила в реанімацію однієї з московських клінік. Зараз лікарі оцінюють її стан як Стабільний. І це навіть незважаючи на те, що крім позитивного тесту на коронавірус, у Кирієнко безліч супутніх захворювань.

Так, на тлі COVID-19 у Кирієнко стався інсульт, тому у актриси гостре порушення мозкового кровообігу. Також у лікарні російській актрисі Зінаїді Кирієнко діагностували рак підшлункової залози.

Про те, що Зінаїду Кирієнко госпіталізували, в четвер, 10 лютого повідомив син артистки Максим Тарасевський.

Відомо, що її забрали в лікарню прямо з дому. Актриса раптово перестала реагувати на зовнішню обстановку і спілкуватися з рідними. На якийсь час вона знепритомніла, після чого родичі жінки і вирішили викликати швидку допомогу.

Зінаїда Кирієнко народилася в Махачкалі 9 липня 1933 року. Закінчила ВДІК, після чого знялася більш ніж в 30 фільмах і серіалах.

Всесоюзну популярність актриса отримала після виконання ролі Наталії в екранізації роману" Тихий Дон " Михайла Шолохова (1957-1958, режисер Сергій Герасимов).

Також Зінаїда Кирієнко відома за такими фільмами і серіалами, як "Найповільніший поїзд", "Любов земна", "Два капітани", "доля", "ліки проти страху", "вони були акторами", "Надія", "Поема про море", "Сорока-злодійка", "повість полум'яних літ", "Пан Великий Новгород", "Ранок приреченого копальні", "Любити по-російськи 2", "щастя за рецептом".

Також вона запам'яталася глядачам за роллю Ірини в драмі» Доля людини " Сергія Бондарчука.

Останнім часом артистка практично не знімалася, але часто бувала гостем російських кінофестивалів.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Хіта Леджера пішла по стопах знаменитого батька.

Також наш портал повідомляв, що донька Анастасії Заворотнюк прокоментувала останні чутки про стан її матері.

Нагадуємо, що не стало зірки " маршу турецького "і серіалу"Ранеток".