Здавалося б, після всього, що було між колишнім подружжям, після публічних скандалів, після того як Прилучний зав'язав нові стосунки із зіркою серіалу "Татусеві дочки" Мирославою Карпович, після колючих зауважень щодо один одного, питання з прізвищем у Муценіеце відпав би сам по собі.

Але у відносинах між колишнім подружжям не все так просто. Вони продовжують виховувати спільних дітей, сина Тимофія і дочку Мію, які поперемінно бувають то у Агати, то у Павла. Батьки намагаються мінімізувати збитки від розлучення для своїх дітей.

А нещодавно Павло Прилучний разом з Агатою Муценіеце і дітьми відвідали Дубай. До слова, це перший спільний відпочинок колишнього подружжя після розлучення. Очевидно, що даний крок був зроблений для того, щоб показати дітям, що батьки залишилися в хороших відносинах навіть всупереч тому, що перестали жити разом. Але багато шанувальників побачили в цьому щось більш глибоке. З'явилася надія на те що, відносини між колишніми коханими можуть повернутися в колишнє романтичне русло.

А після сама актриса зізналася, що вона покликала свого колишнього чоловіка в ОАЕ для того, щоб зарити сокиру війни і відсвяткувати день народження сина Тимофія.

Нещодавно в соціальній мережі Instagram шанувальники поставили актрисі питання, мовляв чому вона не змінила прізвище чоловіка після розлучення. Муцениеце виправдалася тим, що вона громадянка Латвії, і для того, щоб змінити прізвище потрібно летіти на Батьківщину, а зараз пандемія, і в цілому актриса не любить документальної тяганини. Вірних шанувальників не зовсім задовольнила відповідь кумира, але тим не менше ряд питань все ж відпав.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що актриса Анджеліна Джолі показала шикарні фото своєї дочки.

Нагадуємо, що співачка Тіна Кароль показала пікантні фото з шовковій домашній піжамі.

Також портал Hyser інформував, що українська музична виконавиця Слава Камінська показала фото набряклого обличчя, чим неймовірно налякала фанатів.