Улюблениця мільйонів неперевершена артистка Софія Ротару вже багато років радує своїх шанувальників прекрасним зовнішнім виглядом.

У свої 74 роки вона виглядає просто карколомно, а її оксамитовий голос сплутати з іншим голосом просто неможливо.

У Мережі є багато фотознімків співачки в молодості. Деякі вона сама публікує у своєму профілі в Instagram. Ще в юності вона виділялася серед ровесниць. Крім яскравої зовнішності, у дівчини ще був талант.

Свою кар'єру вона почала в складі групи "Червона рута", який в основному виконував популярні пісні, що стали для співачки візитною карткою. Пізніше ансамбль розпався і Ротару змінила навіть свій імідж.

"Важко сказати, коли і як з'явилася музика в моєму житті. Здається, що вона в мені жила завжди. Я виросла серед музики, вона звучала скрізь: за весільним столом, на посиденьках, на вечорницях, на танцях...", - говорила в одному з інтерв'ю Софія Михайлівна, коли її запитували про музику.

Внучка Ротару Соня Євдокименко пішла по стопах своєї зіркової бабусі і вирішила зайнятися музикою. Її онук Анатолій Євдокименко, відомий як музикант і діджей SHMN, почав займатися створенням електронної музики ще в 2008 році, надихнувшись виступом британського діджея Карла Кокса в Києві.

Раніше Hyser писав про те, що онук Софії Ротару підкорив зовнішнім виглядом.

Також Hyser повідомляв, що постарілий син Софії Ротару показав фото з дорослою дочкою.

Нагадаємо, що Софія Ротару перехворіла "Омікроном".