Популярна українська співачка Настя Каменських продовжує наповнювати свій TikTok забавним відеороликами, на яких вона танцює під музику.

Артистка в своєму Instagram опублікувала нове відео, на якому танцює під трендову пісню, надівши сині джинси і чорну сорочку. Зірка рухається в такт і таким чином починає свій день.

"Новий день як нове життя️️", - написала вона під відео.

Що мала на увазі артистка під словами" нове життя", не відомо, але швидше за все для неї новий день і є новим життям і проживати її потрібно радіючи і насолоджуючись нею.

"З Марса поверніться і не відправляйте туди людей!😂 😂 😂 ", "Мила красуня 💯💯💯💯💯💯💖💖💖💖💖💖", "Ну що ж за жінка, Настуся...як така краса жіночність і сексуальність можлива.... 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Як в тебе люблю 😻 така красива мила, бомба 💣 😍😍🔥🔥🔥🔥🔥", "❤️ просто БОГИНЯ💕 💯 💕!!!",- пишуть фоловери після перегляду.

Також Каменських вирішила поділитися зі своїми шанувальниками історією про те, як вибрала свою весільну сукню. Як відомо, у співачки є власний влог на YouTube, де вона розповідає про власне життя і цього разу артистка запросила всіх, кому цікава ця тема саме туди.

"Дівчатка, ви давно мене просили розповісти, як я вибирала своє весільне плаття і я з радістю готова поділитися з вами, як знайти те саме "своє" плаття😘

Всіма серкетиками ділюся у своєму новому влозі на YouTube❤️

А скільки ви приміряли суконь, перш ніж вибрати "те саме"? Діліться в коментарях☺️", - пише вона під коротким відео.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських похвалилася міні-білизною.

Також Hyser повідомляв, що Каменських засвітила свою "зебру" на пляжі.

Нагадаємо, що Каменських розповіла про витівку Потапа на відпочинку.