Шанувальники Насті Каменських росли на піснях зірки, а тому кожна її музична композиція, особливо в період творчої співпраці з Потапом, для багатьох прихильниць — значить набагато більше, ніж просто лірична пісня.

Важливо те, що Каменських не переставляє дивувати своїх фанатів. Співачка постійно розвиває свій музичний стиль, опрацьовує тонкощі своєї творчості, споруджує нові образи. Але крім творчого шляху, шанувальники пильно стежать за особистим життям знаменитості. Багато хто був в захваті від того, що творчий дует з Потапом переріс в подружній, і тому зараз з подвійним задоволенням спостерігають за улюбленим кумиром.

Настя Каменських і Потап зовсім недавно повернулися з відпустки з Мексики. Але подружжя не відпускає атмосфера літа, і Каменських продовжує публікувати на своїй особистій сторінці в мережі Instagram літні фото.

Один з останніх знімків добре демонструє новий образ зірки. На фото Каменських в чорній напівпрозорій сукні, яка вигідно підкреслює соковиті форми знаменитості. При швидкоплинному погляді створюється враження, що під це сукнею співачки відсутня нижня білизна. Однак, якщо придивитися, то можна помітити, що під ним купальник леопардового забарвлення.

Шанувальники прийшли в дикий захват від соковитих кадрів, і всипали улюблену співачку компліментами і коментарями до публікації.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Тіна Кароль показала милі фото в піжамі.

Нагадуємо, що Ані Лорак здивувала фанатів глибоким декольте.

Також портал Hyser інформував, що Леся Нікітюк похвалилася свіжими фото з відпочинку.