Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася зі своїми фоловерами фотографією з відпустки, яка не так давно підійшла до кінця. Подружжя повернулося з сонячного Майамі і приступило до справ повсякденних.

Артистка в своєму Instagram опублікувала пляжне фото, на якому відображена в чорному купальнику і чорній туніці, зробленій з ниток. Зірка розпустила своє кучеряве волосся і, тримаючи в руках сонцезахисні окуляри, позувала своєму чоловікові в камеру.

"після насиченого робочого дня і вечірньої холодної прогулянки з Мімі согрев зігріваюся перед сном фотками з сонячної відпустки ️ ️
а як проходить ваш вечір?З наступаючим вас нехай виконуються всі бажання і мрії в новому році❤️❤️❤️👏👏👏🔥🔥🔥", - написала вона під фото, ностальгуючи за теплим кліматом.

Це далеко не перше фото, опубліковане в зимовій Україні після повернення з теплої країни. Раніше Каменських продемонструвала своє інше пляжне фото, торкнувшись теми планів на рік поточний. Зірка зізналася, що ще не встигла скласти плани на рік прийдешній і запитала, хто з нею на одній хвилі.

"Кожен Січень для мене-це нові плани, нові думки, нові цілі і нові бажання📌 🗒 💡 🌍тільки в цьому році я якась потеряшка️ ️ місяць вже пройшов, а я все ніяк не зберу себе в купу🙌чи то Меркурій з Венерою знову пустують, чи то погода впливає, а чи варто розслабитися і дати собі час!?
Хто зі мною на одній хвилі став✊ 🏻", - пише дружина Потапа.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських похвалилася міні-білизною.

Також Hyser повідомляв, що Каменських засвітила свою "зебру" на пляжі.

Нагадаємо, що Каменських розповіла про витівку Потапа на відпочинку.